

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Само 5 часа печене ви делят от идеалната празнична капама
В магазините има осем спирки, които не бива да пропускате
Такива сарми не сте опитвали скоро Майсторски, мераклийски, чифликчийски сарми в гювеч
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Този ден обаче е наричан още Зимен Петковден и в българските вярвания бележи прехода към зимата
Зърнената култура влиза в страната на 1,57 лв./кг, а се продава срещу 4,45 лева за килограм
Ето как да го приготвите у дома
Днес сме си направили труда да развенчаем някои от най-вкоренените в обществото митове за храненето