

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В магазините има осем спирки, които не бива да пропускате
Такива сарми не сте опитвали скоро Майсторски, мераклийски, чифликчийски сарми в гювеч
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Този ден обаче е наричан още Зимен Петковден и в българските вярвания бележи прехода към зимата
Зърнената култура влиза в страната на 1,57 лв./кг, а се продава срещу 4,45 лева за килограм
Ето как да го приготвите у дома
Днес сме си направили труда да развенчаем някои от най-вкоренените в обществото митове за храненето
Страхотен гювеч, богат на вкусове и аромати
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни